Prev
Next
A+ a-

Naujienos

Medicinos bankas finansavo garsaus virtuvės šefo svajonę

 

Vasario viduryje lankytojams duris atvėrė žinomo virtuvės šefo Liutauro Čepracko kulinarijos ir menų loftas „Gastronomika“. Čia bus organizuojamos degustavimo vakarienės, įsikurs maisto gaminimo mokykla bei prabangių virtuvės reikmenų parduotuvė. Lofto erdvė taip pat pritaikyta Lietuvos menininkų darbų eksponavimui. 

 

Naujos koncepcijos lofto įrengimą finansavo UAB Medicinos bankas. Lofte įrengta „protingo namo“ sistema, įmontuota naujausia išmani „Gaggenau“ virtuvės įranga.

 

„Mums labai patiko idėjos universalumas – sukurta puiki erdvė ne tik organizuoti ragavimo vakarienėms, bet ir nuomoti patalpas įvairioms šventėms ir renginiams bei čia vesti kulinarinius mokymus ar net filmuoti televizijos laidas. Tokių vietų poreikis sostinėje vis dar didesnis nei pasiūla“, – sako UAB Medicinos banko Centro filialo direktorius Bronius Žibaitis.

 

Kulinarijos ir menų lofto „Gastronomika“ įkūrėjas Liutauras Čeprackas Meksikoje yra baigęs garsiąją „Le Cordon Bleu“ mokyklą, dirbęs „Michelin“ žvaigždutėmis pažymėtuose restoranuose Ispanijoje. Lietuvoje šefas gerai žinomas kaip televizinių projektų „Pragaro virtuvė“ ir „Skonis“ dalyvis.

 

„Jau keletą metų girdžiu klausimą, kur ir ką atidarysiu savo restoraną. Pagaliau toji diena atėjo. Ilgai užtrukome, nes norėjau sukurti iš tiesų įspūdingą virtuvės studiją, kurioje būtų moderniausia įranga“, – džiaugiasi L. Čeprackas.

 

Ragavimo vakarienės „Gastronomikos“ lofte bus organizuojamos tris kartus per savaitę. Vienu metu čia galės svečiuotis 32-34 lankytojai. 
Kviečiame apsilankyti!

 

 

Nuotraukos Guodos Jucevičiūtės 

 

Susisiekite

Siųsti žinutę

Siųsti nuorodą draugui

Siųsti žinutę